Meghívó

 

meghívó

A Magyar Kémikusok Egyesülete, a Festékipari Kutató Kft. és a Magyar Korróziós Szövetség közös szervezésében VIII. alkalommal kerül sor Magyarországon a festékipari és műanyagipari alapanyagok, gyártóberendezések, vizsgáló készülékek gyártóinak és forgalmazóinak, a kutatás - fejlesztéssel, szakértéssel, minőségellenőrzéssel foglalkozó intézményeknek közös kiállítására. (Lásd csatolt kiállítási tematika)

A rendezvény újdonsága, hogy a festékiparba beszállító cégek a korábbi éveknél szélesebb termék választék bemutatására készülnek. Célunk, hogy a festékipar és a korrózióvédelem mellett az iparágunkkal rokon felhasználói területek, így a műanyagipar és a gumiipar idelátogató szakemberei is érdeklődésüknek megfelelő kínálattal, ajánlatokkal találkozzanak.

A kiállításhoz kapcsolódóan a Festékipari Kutató Kft. szakmai irányítása mellett konferenciát szervezünk, mely a festékek, a korrózióvédelem és a kapcsolódó határterületek legújabb fejlesztési eredményeivel, gyakorlati alkalmazási problémák bemutatásával foglalkozik.

A rendezvény helyszíne, a 2011-es rendezvényhez hasonlóan, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem központi aulája.

Kérjük, jegyezze elő naptárába a szakma hagyományosan év végi rendezvényét,


Tisztelettel, a Szervező Bizottság nevében:
Molnárné Nagy Lívia és Bognár János
Szakmai program
Festékipari Kutató Kft., tel.: 061 432 8831

Schenker Beatrix
Szervezés, számlázás
Magyar Kémikusok Egyesülete, tel: 061 201 6883
Levelezési cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Go to top